19 Eylül 2016 Pazartesi

Öveçler Mobilya Kurulumu I Öveçler Mobilya montajı 0312 434 45 00

Öveçler Mobilya Kurulumu

Öveçler Mobilya Kurulumu

Öveçler mobilya kurulumu, servisimiz sizlere bir telefon kadar yakın. Sipariş ettiğiniz mobilyalar geldi ve kurulumu için yardıma ihtiyacınız var bizi araya bilirsiniz. Eviniz için internetten sipariş ettiğiniz gardırop geldi ama kurulumu sizi biraz zorladıysa bizden yardım alabilirsiniz. Ankara ve tüm ilçelerine verdiğimiz mobilya kurulum hizmeti evinizde ve ofisinizde kurmak istediğiniz mobilyaları sizler için kuruyor.

Öveçler Mobilya Kurulumu ve Servisi

Öveçler mobilya servisi olarak mobilya montajı demontajı işlerini itina yapıyoruz. İnternetten sipariş etmiş olduğunuz mobilyaları ve taşınma esnasında mobilyalarınızın profesyonel olarak söküm ve paketleme işlemini yapıyoruz. Sizde mobilyalarınız zarar görmeden profesyonel olarak söküm işleminizi yaptırmak istiyorsanız bizi araya bilirsiniz. 


Ankara mobilya montaj ve kurulum olarak tüm ilçelere servisimiz vardır. Ankara'da tüm marka ve modelde mobilyalar için montaj hizmeti sunuyoruz.

İstikbal - Bellona - Alfemo - Modalife - Tepe Home - Kelebek - Doğtaş - Enza Home - Kilim Mobilya - Vivense - Doğtaş - Mondi - Tekzen - Bauhaus - Koçtaş - İpek Mobilya

Hizmetlerimiz

  • Gardırop Montajı
  • Masa Montajı
  • Mutfak dolabı Montajı
  • Tv Ünitesi Montajı
  • Yatak Odası Montajı
  • Banyo Dolabı montajı
  • Vitrifiye Montajı
Gibi evinizin ihtiyacı olan tüm hizmetleri profesyonel olarak sunuyoruz.

Marka Model Fark Etmeden Hepsini Kuruyoruz

Öveçler mobilya kurulumu ekibimiz marka model fark etmeden nereden alırsanız alın mobilya montajı yapıyor. Tecrübeli ustalarımız ve profesyonel ekipmanlarımız ile mobilyalarını itina kuruyoruz. 

İsterseniz eviniz, isterseniz ofisiniz… Mobilyalarınızı kendi başınıza kurmak (montajlamak) isterken kırmayın! İşi ehline bırakın. Ev değişikliklerinde, ev içinde yer değişirmelerinizde, demonte mobilyalarınızın kurulumunda, mobilya (yatak odası, yemek odası, ranza montaj, sçkme, takma işleriniz özenle yapılır.
Mobilya Tamir Servisi Montaj Hizmeti sayesinde mobilyalarınızın montajı artık çok kolay. Uzmanlığı sadece mobilya olan personelimiz, mobilyalarınıza zarar gelmeden kurulumunu gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyacaklardır. Mobilyanız ne olursa olsun, ne kadar büyük olursa olsun düzgün bir şekilde demonte hale getirilmesi sayesinde zarar görmeden, sorunsuz, hızlı ve güvenli bir şekilde montaj ekibimizce kurulacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder